Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda cu ploi scurte

Vreme calda cu ploi scurte

Vineri, cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice si sud-vestice, unde, mai ales dupa-amiaza, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, cu precadere in zonele de munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade.

In Capitala, valorile termice se vor mentine peste normele climatologice ale perioadei. Dimineata vor fi in jur de 15 grade. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade.

La munte, cerul va avea unele innorari si cel mai probabil dupa amiaza si noaptea vor fi averse si descarcari electrice in Carpatii Occidentali si razlet si in nordul Carpatilor Orientali si in grupa vestica a Carpatilor Meridionali. Maine vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal la inceput de mai. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si local averse si descarcari electrice la fel de probabil in toate masivele. Duminica desi valorile termice vor marca o scadere usoara, vremea va fi relativ calda pentru aceasta data. Local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

La mare vremea se mentine frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 25 de grade. Noaptea si dimineata, vor fi conditii de ceata. Temperatura apei marii va fi de 15-18 grade. Sambata, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 25 de grade. Temperatura apei marii va fi de 15- 18 grade. In prima de zi de Paste vremea in prima parte a zilei va fi frumoasa dar dupa amiaza si in prima parte a noptii cerul devine temporar noros vor cadea averse slabe, posibil insotite de descãrcãri electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri in timpul averselor. Temperaturile maxime ale zilei, inregistrate inaintea venirii frontului atmosferic, vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi de 15- 18 grade.

Cald va fi si in regiunile de dincolo de Carpati cu maxime de 31 de garde la Timisoara dar si la Alba Iulia, 30 la Oradea, Baia Mare dar si la Sibiu si 27-28 de grade in depresiunile transilvane. In regiunile vestice, mai ales dupa-amiaza, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, cu precadere in zonele de munte. In sud, insa, norii sunt mai degraba absenti. Temperatura mai castiga 1-2 grade fata de ieri. La amiaza vor fi valori in jur de 29-30 de garde si in Oltenia si in Muntenia. In Dobrogea, soare toata ziua si valori termice putin mai mari decat ieri: 29 de grade la Tulcea, 30 la Medgidia si 24 la Constanta. In Moldova, dupa ce ieri se racorise putin, astazi din nou maximele ajung la 30 de garde la Galati, Vaslui si Iasi, 29 in Bacau si 28 la Suceava.

Sambata va fi in continuare mai cald decat ar fi normal la inceput de mai. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii restrinse in sud-vestul, centrul si nordestul tarii. Fenomenele de instabilitate pot sa apara si in restul tarii dar numai izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24-25 de grade pe litoral si 31 de grade in Lunca Dunarii la Giurgiu.

In Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. 13 grade dimineata. Maxima va fi in jur de 30 grade.

De Paste, duminica, se anunta o usoara racorire. Temperaturile scad un pic, insa vremea tot calda ramane. La amiaza vor fi de la 20 de grade in nordul Moldovei pana la 29 in spatiul geografic intracarpatic. Ceva ploi pot aparea de Paste la munte, cu vant, tunete si fulgere, si pe arii restranse in restul tarii. In Bucuresti, spre seara, poate vedem si norisori, eventual o ploaie scurta. Maxima in Capitala va fi de 27 de grade.
3 mai 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.