Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Furtuna violenta in Europa

Furtuna violenta in Europa

Furtuna violenta in Europa

Furtuna de ieri a produs deja victime si pagube.
Astfel, in Germania, Anglia si Olanda zeci de persoanw au murit si au fost ranite din cauza vremeii. In Marea Irlandei a disparut o ambarcatiune cu cinci persoane, iar in centrul si vestul continentului, traficul aerian este perturbat si diminuat.

Aseara, autoritatile din Germania au declarat stare de alerta. Populatiei i s-a cerut sa stea in case si o parte din scoli au fost inchise.
Aceeasi situatie similara caracterizeaza Olanda si Marea Britanie, unde se semnaleaza caderi de precipitatii semnificative.
Ieri, gara centrala din Amsterdam a fost evacuata, deoarece vantul a dislocat o parte a acoperisului.
De asemenea, in Franta, Belgia, Polonia si Cehia , meteorologii preconizeaza o furtuna, insotita de un vant care poate atinge 180 km/h.
Serviciul National de Meteorologie din Ungaria a avertizat populatia privind riscul producerii unei furtuni violente, asociata de rafale de vint de pina la 120 de kilometri pe ora.

Sursa: Antena 3, 19 ianuarie 2007

19 ianuarie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.