Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 28 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi deosebit de calda

Vremea va fi deosebit de calda

Vremea va fi deosebit de calda pentru sfarsitul lunii aprilie in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil ziua in nordul si nord-estul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, potrivit prognozei citata de Mediafax. 

Luni

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei spre 4 grade. La Bucuresti vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi senin, iar vantul slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

Marti

In tara vremea va fi frumoasa si deosebit de calda la nivelul intregii tari. Cerul va fi variabil in vestul si nordul teritoriului si mai mult senin in rest. In timpul noptii, izolat in regiunile vestice sunt posibile ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, cu valori mai scazute pe litoral si in Delta Dunarii, pana la 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade in Dealurile de Vest.
28 aprilie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.