Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine frumoasa

Vremea se mentine frumoasa

Joi, in tara, vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari ziua in regiunile nordice si estice, dar conditiile de ploaie vor fi extrem de reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in Delta Dunarii si 28 de grade in sudul extrem, iar cele minime intre 2 grade in estul Transilvaniei si 15 grade in Dealurile de Vest.

Si in Bucuresti vremea va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime vor ajunge la 29 de grade Celsius, in Dobrogea, iar cele minime la 2 grade, in depresiuni, potrivit prognozei ANM.

Vineri vremea va fi in continuare frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari trecatoare dupa-amiaza in nordul si estul tarii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 19 grade in delta pana la 29 de grade, izolat in Banat si Lunca Dunarii. Minimele termice se vor situa intre 3 grade in depresiuni si 17 grade in Dealurile de Vest.

In Bucuresti vremea se mentine calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima cuprinsa intre 10-12 grade.
24 aprilie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.