Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda

Vremea se mentine calda

Vremea va fi frumoasa si calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in sudul si estul tarii si mai mult senin in rest. La orele amiezii, in zona de munte se vor aduna cativa nori si izolat va ploua slab. Vantul va avea unele intensificari in jumatatea sudica a Moldovei, Dobrogea si Muntenia, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade pe litoral si 23 de grade in vest.

In Bucuresti, ziua va continua cu vreme in general frumoasa cu cer variabil si doar vantul ne va supara cu unele intensificari trecatoare. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade.

La munte, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand, izolat vor fi posibile ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla cel mult moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperaturile maxime ajung la valori de: 8 grade la Sinaia, 10 grade la Semenic, 11 grade la Paltinis si Predeal si 14 grade la Stana de Vale.

Regiuni In regiunile intracarpatice, vreme frumoasa si calda. Soarele este pe cer toata ziua, iar la amiaza, termometrele trec de 20 de grade si ajung la 23 de grade la Timisoara. Maxime putin mai mici de 20 de grade vor fi la Cluj-Napoca si Sibiu, 18..19 grade, iar in depresiunile din estul Transilvaniei, 17 grade la Miercurea Ciuc si 15 la Brasov.

In sud, nori mai multi decat ieri: 19 grade la Craiova, 20 la Ramnicu Valcea, 18 grade la Giurgiu, Calarasi, Buzau. Vantul va avea intensificari temporare in Muntenia.

Si in Dobrogea, vantul va fi moderat cu intensificari cand si cand. Cerul va fi variabil cu unele innorari, dar probabilitatea va fi mica de ploaie. Maximele, in limite normale pentru data din calendar: 17 grade la Tulcea si Cernavoda, 13 la Constanta.

In Moldova, mai putin soare decat ieri, in special in partea de sud a regiunii, dar nu se asteapta ploi. Maximele termice vot fi de la 16 grade la Suceava pana la 20 de grade la Iasi si definesc o vreme apropiata de normalul perioadei.

Vineri, vremea se va mentine usor mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului in regiunile vestice, nordice si centrale, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor apropia de mediile multianuale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul si sud-estul tarii, precum si la munte, unde izolat si trecator va ploua slab. Vantul va prezenta unele intensificari in sud-estul tarii si in zona montana.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade pe litoral si 22 de grade in vest si nord-vest, iar cele minime se vor situa intre 0 si 10 grade.

Sambata, vremea se va mentine usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului in regiunile intracarpatice, in timp ce in restul tarii valorile termice se vor situa in jurul mediilor multianuale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zonele de deal si de munte, dar si in regiunile estice, unde izolat vor fi ploi slabe de scurta durata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 14…15 grade pe litoral pana la 21 de grade in vest .

In Capitala, sambata, cerul va fi variabil dar se aduna norii trecator. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade.
18 aprilie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.