Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Inceputul saptamanii aduce temperaturi sub pragul de inghet

Inceputul saptamanii aduce temperaturi sub pragul de inghet

Vremea va ramane in continuare deosebit de rece pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 5 grade, iar minimele vor depasi constant pragul de inghet.

Luni, vremea se va mentine rece si inchisa si vor cadea precipitatii pe arii extinse. Maximele termice in toata tara se vor situa in jurul valorii de 5 grade, cu mici variatii de la o regiune la alta. Exceptie face zona Moldovei unde temperaturile maxime in timpul zilei nu vor depasi un grad, iar cele minime ar putea ajunge si la -4 grade in timpul zilei. Noaptea mercurul din termometre va arata temperaturi sub limita pragului de inghet in toata tara, insa minimele termice ar putea arata chiar -9 grade in Transilvania si -8 in Moldova. 

Marti, vremea va fi chiar mai rece decat in prima zi a saptamanii, astfel ca temperaturi maxime de 5 grade Celsius s-ar putea inregistra doar in Dobrogea si Banat. In restul tarii, maximele se vor situa in jurul valorii de 3 grade Celsius. In toata tara vor fi conditii de ploaie si izolat de ninsoare. 

Temperaturile minime vor cobori sub -5 grade Celsius, insa cel mai frig va fi in timpul noptii in Transilvania, unde s-ar putea inregistra si -11 grade si in Moldova unde minimele termice vor ajunge la -9 grade.
24 martie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.