Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Tendinte meteo din aceasta primavara

Tendinte meteo din aceasta primavara

Tendinte meteo din aceasta primavara

Incalzirea vremii va incepe incepand cu luna martie cand temperatura medie va fi de 6 grade Celsius, cu 3 grade mai mult decit temperatura medie multianuala, iar in luna aprilie va fi mai cald decat regimul  termic normal cu doua grade Celsius.

Tot in martie debitele riurilor din zona de nord si din cea de vest a tarii vor depasi cotele de atentie din cauza topirii zapezii.  Riurile care vor crea probleme anul acesta sint: Tur, Somesul mijlociu si inferior, Crasna, Barcau, Crisurile, Aries, Muresul inferior, Bega, Timis si Cerna.
Desi, exista pericolul de a se produce inundatii, 2006 va fi un an secetos mai ales in luna mai, cand va ploua pe suprafete restranse.

Meteorologii caracterizeaza anul 2007, ca fiind instabil din punct de vedere termic, un an secetos si cu fenomene extreme.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 17 ianuarie 2007

17 ianuarie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.