Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste usor

Vremea se incalzeste usor

Ultima zi de iarna vine cu vreme mult mai frumoasa. Soarele va fi pe cer si doar prin vestul si sud-vestul tarii vor mai fi innorari si mai sunt posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla cel mult moderat si va avea unele intensificari doar in Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime, in crestere fata de ieri mai ales in sud, vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade.

In Bucuresti, dupa multe zile mohorate si ploioase, astazi vremea se incalzeste si soarele se arata generos. Vantul abia daca se face simtit, prin urmare va fi o zi placuta cu o maxima de 9...10 grade.

Vineri, soarele va fi generos, dar prin nordul si vestul tarii se mai aduna norii si izolat va ploua slab. Noaptea, insa, vor fi din nou precipitatii slabe mixte si vant intens. Regimul termic va fi peste mediile climatologice mai ales in sud si se vor incadra intre 5 grade in depresiuni si 14 grade in sud.

In Capitala, maine, o zi frumoasa si calda pentru prima zi de martie. Soarele va straluci in voie intreaga zi, iar temperatura maxima ajunge pana la 12 grade.

Sambata, vremea se va raci. Local se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in Moldova, Maramures si Transilvania, iar dupa-amiaza si seara predominant sub forma de ploaie in Dobrogea si Muntenia. Vantul va prinde putere in mai toate regiunile, dar mai tare va sufla in sud-vest si la munte. Maximele termice vor fi cuprinse intre zero si 10 grade.

Si in Bucuresti, sambata, cerul este acoperit de nori si trecator va ploua in special in a doua parte a zilei. Temperatura aerului, in scadere usoara, va ajunge la 8...9 grade.
28 februarie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.