Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Frigul pune stapanire pe Moldova pana marti

Frigul pune stapanire pe Moldova pana marti

Vremea ramane mohorata si la inceputul saptamanii viitoare, iar precipitatii slabe vor cadea doar izolat. Temperaturile se vor incadra in limitele climatologice ale perioadei. De miercuri in schimb se va incalzi usor, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade.

Saptamana incepe cu valorile termice apropiate de cele normale pentru data din calendar, mai putin in nord-estul si partial centrul tarii, unde vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit. Temperaturile maxime vor avea valori de la -4 grade in Bucovina pana la 8 grade in Oltenia. Soarele imparte cerul cu norii si izolat apar fulguieli, indeosebi pe la munte. Pe de alta parte, in zonele joase vor fi conditii de ceata matinala, iar vantul nu are excese.  

Marti, valorile termice se vor mentine in jurul celor normale la aceasta data, insa din nou vor face exceptie nord-estul si partial centrul tarii, unde, in continuare, vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in Bucovina si 8 grade in Lunca Dunarii. Se arata soarele si numai in nord-vest, vest si sud isi mai fac aparitia cativa nori ce lasa izolat precipitatii slabe, mixte. La munte vor fi fulguieli. Vantul se mai iuteste putin, iar in zonele joase pe arii restranse va fi ceata, mai ales dimineata.

De miercuri se incalzeste usor, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar a doua parte a saptamanii va aduce valori termice mai ridicate decat mediile climatologice ale perioadei. Temporar vor cadea precipitatii mixte, iar in zonele joase se va semnala ceata.
18 februarie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.