Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo in weekendul 15-17 februarie 2013

Prognoza meteo in weekendul 15-17 februarie 2013

Vineri, in tara, vremea va fi inchisa. Pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, iar la munte va ninge. Vantul va prezenta unele intensificari mai ales in cursul zilei, in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, usor mai scazute in depresiuni. In zonele joase, cu totul izolat va fi ceata. 

In capitala cerul va fi noros, dar sansele de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla in general moderat in cursul zilei, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -1 ... 0 grade. Noaptea, vor fi conditii de ceata.

La munte vremea va fi inchisa si temporar va ninge slab. Vantul va fi slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.

Sambata, in tara, vremea va fi predominant inchisa si se va raci in regiunile estice. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe mixte, in sud-vestul tarii si in zona de munte din restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -4 si 8 grade, iar cele minime intre -9 si 3 grade.

In capitala o zi inchisa dar cu probabilitate redusa de ploaie, mai rece decat astazi: 0 grade dimineata si 4 la amiaza.

La munte, vremea va fi predominant inchisa si temporar va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

Duminica o zi cu vreme inchisa si rece. Cateva fulguieli sunt posibile la munte si in sudvestul tarii. Cam peste tot in tara, temperatura pierde 1-2 grade. Tot in Moldova va fi cel mai frig, minus 3 grade la Suceava, minus 1 grad la Iasi si Bacau. Cele mai ridicate maxime, 6 grade la Timisoara si Targu Mures. Ceata va fi prezenta in zonele joase la orele diminetii.

In Bucuresti, minus 1 grad dimineata si 3 la amiaza, nici o speranta de soare dar nici nu vor fi precipitatii.

La munte, vremea se va mentine predominant inchisa si pe arii restranse temporar va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi in scadere usoara fata de ziua precedenta.

15 februarie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.