Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo in weekend

Prognoza meteo in weekend

Sambata, in tara, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. In cursul zilei vor fi innorari temporare si doar izolat se vor semnala ninsori slabe, indeosebi in zona de munte. Noaptea, cerul se va innora in majoritatea regiunilor si spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse in sudul si sud-vestul tarii, vor fi precipitatii mixte si conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, iar cele minime, intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, dar si mai ridicate pe litoral. In zonele joase din sudul, estul si centrul tarii, izolat va fi ceata.

In capitala o zi placuta. Dimineata sunt conditii de ceata. Maxima, normala pentru aceasta data va fi de 5-6 grade.

La munte, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. In cursul zilei vor fi innorari temporare si doar izolat se vor semnala ninsori slabe. Noaptea, cerul se va innora in cea mai mare parte a zonei montane si spre sfarsitul intervalului, va ninge pe arii restranse in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni, izolat va fi ceata.

Duminica apar precipitatiile, mai ales in sud-vestul si sudul tarii, mixte la campie si ninsoare in zonele deluroase si montane. Dimineata in zonele joase izolat se va semnala ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 3-minus 2 grade la Suceava si 7 grade la Constanta.

In capitala, o zi mohorata si rece si temporar vor cadea precipitatii mixte, iar vantul va fi activ. Temperatura maxima va fi de 2-3 grade.

La munte, vremea se va mentine apropiata de regimul termic normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ninge in Carpatii Occidentali, Meridionali si de Curbura, iar noaptea local si in restul zonei montane. Vantul va avea unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. La inceputul intervalului, izolat, pe vai si in depresiuni va fi ceata.
8 februarie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.