Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo in weekend: vreme calda pentru aceasta perioada din an

Prognoza meteo in weekend: vreme calda pentru aceasta perioada din an

Vineri, in vestul, nordul si centrul tarii, cerul va avea innorari temporare si vor cadea precipitatii locale predominant sub forma de ploaie. Vor mai fi conditii, de polei.

VINERI

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat, in prima parte a zilei. Vantul va avea intensificari locale in Oltenia si Muntenia si pe arii restranse in celelalte regiuni. La munte va ninge, iar vantul va depasi 80 km/h, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -8 si 2.

In Europa, in Peninsula Iberica, Peninsula Italica, Peninsula Balcanica, Turcia si Suedia, vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil spre mai mult senin.

In restul continentului, vor fi innorari, intensificari ale vantului si precipitatii, in zonele vestice si in cele centrale. Vor fi ploi, iar in zonele montane mai inalte, Finlanda, Republicile Baltice, nordul Ucrainei si al Rusiei, mai ales ninsori.

SAMBATA

Cresc temperaturile. Vremea se va incalzi usor in toate regiunile, inclusiv in zonele montane. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii mixte local in Carpatii Occidentali si izolat in restul zonei montane. Vantul va avea intensificari, mai ales pe creste. Local, in zonele joase din sud si est, spre dimineata, se va forma ceata.

DUMINICA

Vreme inchisa. La finalul weekendului, cerul va fi mai mult innorat, iar temperaturile vor fi mai scazute decat ziua anterioara. Temporar, mai ales ziua, vor cadea precipitatii sub forma de ninsoare in toate zonele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -10 si 2 grade, mai ridicate in sudul Banatului, dar si mai coborate in estul Transilvaniei.
1 februarie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.