Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi de pana la minus 20 de grade pana vineri

Temperaturi de pana la minus 20 de grade pana vineri

Temperaturile vor fi scazute in cursul urmatoarelor trei nopti, cu minime de pana la minus 20 de grade Celsius, urmand ca de vineri sa revina la valorile normale pentru aceasta perioada, a declarat marti directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu.

El a afirmat, la Comandamentul de iarna reunit la Palatul Victoria, ca, in urmatoarele ore, vantul va avea peste 50 kilometri la ora doar in judetele Iasi, Vaslui, Bacau, Galati si Vrancea.

"Dupa orele 18,00 pana in jurul orei 21,00 (marti - nr.) estimam ca vor mai ramane viteze semnificative in judetele Galati, Vrancea si Vaslui, iar dupa aceasta ora raman intensificari de vant in Dobrogea, zona litoralului Marea Neagra. In Moldova, dupa ora 21,00 estimam ca vantul va scadea sub 30 kilometri", a precizat Sandu.
8 ianuarie 2013
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.