Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Sunt in vigoare 3 AVERTIZARI de ninsori si viscol

Sunt in vigoare 3 AVERTIZARI de ninsori si viscol

COD GALBEN
 
In intervalul 20 decembrie, ora 09.30 – 20 decembrie, ora 20.00, in Dobrogea, in estul Munteniei si in sudul Moldovei vantul va avea intensificari sustinute, cu rafale ce vor depasi 60... 70 km/h. In aceste zone va ninge, iar in judetele Ialomita, Braila, Buzau, Vrancea si Galati va fi viscol, iar vizibilitatea va fi redusa.

Nota:

In regiunile estice, in noaptea de 20 spre 21 decembrie vantul va mai avea intensificari locale cu viteze ce vor depasi la rafala 40 – 50 km/h spulberand zapada in sudul Moldovei si nord-estul Munteniei. In urmatoarele zile vremea va fi geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor in estul si in centrul tarii.

COD PORTOCALIU

UPDATE: Intre orele 13:00 si 19:00 in judeţul Vrancea se va semnala viscol. In intervalul mentionat va ninge, iar vantul va prezenta intensificari sustinute, cu viteze de peste 70 km/h la rafala, temporar viscolind si spulberand zapada.
 
COD PORTOCALIU
 
UPDATE: Intre orele 13:00 si 19:00, pe arii extinse in judetul Buzau se va semnala viscol - in intervalul mentionat va ninge, iar vantul va prezenta intensificari sustinute, cu viteze de peste 70 km/h la rafala, temporar viscolind si spulberand zapada. Vizibilitatea va fi scazuta local sub 200 m, izolat sub 50 m.
 
Iata unde puteti verifica situatia traficului in cazul in care este absolut necesara deplasarea in judetele in care sunt avertizati in vigoare:
20 decembrie 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.