Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ne asteapta un weekend rece

Ne asteapta un weekend rece

SAMBATA

IN TARA: Vremea va fi rece, izolat geroasa in primele ore in nord si centru. Innorarile se vor accentua treptat si, mai ales in a doua parte a zilei si in cursul noptii, vor fi precipitatii sub forma de ninsoare in zona de munte, in Banat, Crisana, Maramures si in jumatatea de nord a Moldovei si mixte in Transilvania si in Oltenia. In zona montana si in Banat cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50 l/mp. In restul teritoriului, pe arii restranse vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie si vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari in sudul si sud-estul tarii, dar mai ales la munte si in sudul Banatului, unde va viscoli temporar ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral.

LA BUCURESTI: Vremea se va mentine rece. Cerul se va innora, iar noaptea vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie. Vantul se va intensifica. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 3 grade.

DUMINICA

IN TARA: Vremea va fi in general inchisa. In cursul zilei vor fi precipitatii sub forma de ninsoare in zona de munte, in Banat, Crisana, Maramures si in jumatatea de nord a Moldovei, mixte in Transilvania si Oltenia si sub forma de ploaie in rest. Noaptea, aria precipitatiilor se va restrange si va ninge in Moldova, in Muntenia vor fi precipitatii mixte, iar in Dobrogea vor predomina ploile. In zona montana si in Moldova, cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp. Indeosebi in prima parte a zilei vor mai fi intensificari ale vantului, cu precadere in Banat, Crisana si la munte, unde va viscoli temporar ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 7 grade, mai ridicate in sud-est, iar cele minime, in general, intre -6 si 6 grade.
14 decembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.