Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Intarzieri pe aeroporturi si in gari din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic. Circulatia navelor maritime la bara Sulina, INCHISA.

Intarzieri pe aeroporturi si in gari din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic. Circulatia navelor maritime la bara Sulina, INCHISA.

Pe Aeroportul Otopeni mai multe aeronave au decolat sau au aterizat cu intarzieri de aproximativ o ora, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata din cauza vremii, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al aeroportului, Valentin Iordache. "Nu avem curse anulate, sunt doar cateva situatii ivite din cauza conditiilor meteo nefavorabile", a spus Valentin Iordache, citat de Mediafax.

El a precizat ca o cursa de la Oradea nu a mai ajuns miercuri dimineata pe Aeroportul Otopeni intrucat aeronava care trebuia sa ajunga marti seara acolo a fost dirijata spre Timisoara, de unde va reveni in Bucuresti fara pasageri. Pasagerii de la Oradea vor fi adusi la Bucuresti cu o alta aeronava.
    
O cursa de la Iasi care urma sa ajunga in Capitala la ora 7.10 nu a mai decolat intrucat s-a constatat o defectiune la un senzor al aparatului de zbor. Pasagerii au fost coborati din aeronava si ar putea pleca spre Bucuresti cu urmatoarea cursa.
    
Iordache a precizat ca se fac opertiuni de degivrare pe toate aeroporturile, acestea fiind motivul pentru care zborurile au intarzieri atat la decolare cat si la aterizare. 
    
"Plecand cu oarecare intarziere, desigur ca ajung cu intarziere la destinatie, chiar daca de multe ori pe durata zborului se recupereaza din timp", a spus Iordache.
    
Si CFR Calatori informeaza ca, in urma avertizarilor meteo de ninsori si vant puternic, trenurile de pasageri pot avea intarzieri in cursul diminetii de miercuri, circulatia feroviara desfasurandu-se in conditii de iarna.

CFR Calatori roaga pasagerii ca, inainte de efectuarea calatoriei, sa se informeze despre evolutia starii vremii si sa solicite informatii despre eventualele intarzieri de trenuri produse in traficul feroviar la statiile CFR din Bucuresti si din tara si la telefon 021/9521.

Jumatatea de sud a tarii si Moldova sunt pana miercuri, la ora 12.00, sub cod galben de ninsori abundente si viscol. 

Circulatia navelor maritime la bara Sulina a fost inchisa miercuri dimineata, din cauza conditiilor hidro-meteorologice nefavorabile, conform Capitaniei Portului Tulcea, citata de Agerpres.

Decizia a fost luata de Administratia Fluviala a Dunarii de Jos din Galati, in conditiile in care vantul sufla din directia sud - sud-est cu forta 6-7, iar furtuna de pe Marea Neagra are gradul 5-6.

Circulatia navelor maritime pe canalul Sulina se desfasoara fara probleme deosebite, situatia fiind similara si in ceea ce priveste circulatia navelor fluviale pe cele trei brate ale Dunarii, potrivit purtatorului de cuvant al Capitaniei Portului Tulcea, Petrica Rade.

Circulatia navelor maritime la bara Sulina va fi reluata dupa imbunatatirea conditiilor hidro-meteorologice. 
12 decembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.