Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea in urmatoarele zile, in Bucuresti si in tara

Cum va fi vremea in urmatoarele zile, in Bucuresti si in tara

MIERCURI

IN TARA: Vremea va fi rece, izolat geroasa noaptea. Cerul va fi mai mult noros. Va ninge slab in vestul, centrul si nordul tarii si local, indeosebi in prima parte a zilei si in restul teritoriului. Vantul va sufla moderat, cu intensificari, mai ales ziua, in regiunile sudice si estice, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre -8 si 0 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre -14 si -4 grade. Spre sfarsitul intervalului in zonele joase vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.


LA BUCURESTI:  Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si va mai ninge slab, in prima parte a zilei. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari ziua. Temperatura maxima va fi de -1...0 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -8 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

JOI

IN TARA: Vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, in nordul si in centrul tarii, iar noaptea in vest si nord-vest, unde trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime se vor situa intre -9 si 0 grade, iar cele minime intre -18 si -8 grade, mai scazute in depresiuni, pana la -26 de grade, dar si usor mai ridicate pe litoral. In zonele joase, local, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.
12 decembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.