Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 11 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea in urmatoarele zile, in Bucuresti si in tara

Cum va fi vremea in urmatoarele zile, in Bucuresti si in tara

MIERCURI

IN TARA: Vremea va fi rece, izolat geroasa noaptea. Cerul va fi mai mult noros. Va ninge slab in vestul, centrul si nordul tarii si local, indeosebi in prima parte a zilei si in restul teritoriului. Vantul va sufla moderat, cu intensificari, mai ales ziua, in regiunile sudice si estice, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre -8 si 0 grade, mai ridicate pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre -14 si -4 grade. Spre sfarsitul intervalului in zonele joase vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.


LA BUCURESTI:  Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si va mai ninge slab, in prima parte a zilei. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari ziua. Temperatura maxima va fi de -1...0 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -8 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

JOI

IN TARA: Vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, in nordul si in centrul tarii, iar noaptea in vest si nord-vest, unde trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime se vor situa intre -9 si 0 grade, iar cele minime intre -18 si -8 grade, mai scazute in depresiuni, pana la -26 de grade, dar si usor mai ridicate pe litoral. In zonele joase, local, va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.
12 decembrie 2012
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.