Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Joi noapte vor fi minus 20 de grade in Bucuresti. Maine va fi emisa o noua atentionare cod galben de ninsori

Joi noapte vor fi minus 20 de grade in Bucuresti. Maine va fi emisa o noua atentionare cod galben de ninsori

Victor Ponta a convocat luni Comandamentul de Iarna la Guvern, pentru a discuta despre problemele intampinate duminica, precum si despre masurile pe care trebuie sa le ia autoritatile zilele urmatoare, in functie de conditiile meteo. Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat ca vor emite o noua atentionare cod galben.

Premierul Romaniei a cerut, in Comandamentului de Iarna de la Guvern, rezilierea contractelor cu firmele de deszapezire care administreaza localitatile in care s-au intampinat probleme grave in cursul zilei de ieri.

"Vom rezilia contractele cu firmele de deszapezire cu care am avut probleme. In baza a cee ati ce ati constatat ca nu a functionat zilele trecute, va rog sa luati toate masurile necesare pentru rezolvarea problemelor. Gata, s-au terminat alegerile, concentrati toate eforturile si atentia asupra ninsorii. Timis, Caras, Arad, Mehedinti, cand e viscol inteleg, insa vreau sa fie pregatite si celelalte judete. Atentie si la statiunile montane", a spus Victor Ponta.

Ion Sandu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), prezent la Guvern, a explicat ca joi noapte, in Capitala, se vor iregistra o temperatura record pentru ultima perioada, de minus 20 de grade, dupa care, incepand cu 16 decembrie, temperaturile vor fi normale pentru luna decembrie.

ANM va emite o noua atentionare cod galben de ninsori si viscol, incepand cu marti ora 12.00 si pana miercuri ora 12.00, cantitati mari de zapada fiind asteptate pana miercuri la ora 20.00, a anuntat Ion Sandu.

Vant puternic si viscol vor fi inregistrate incepand din zona Banatului si Olteniei, urmand sa se manifeste si in sud-estul tarii si in Moldova.

Printre judetele afectate vor fi Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Giurgiu.
10 decembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.