Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme inchisa

Vreme inchisa

Vineri cerul va fi mai mult noros. In regiunile extracarpatice si centrale va fi ceata local, posibil persistenta si izolat se vor semnala burnite sau ploi slabe iar in partea a doua a zilei si in vestul teritoriului va ploua slab pe arii restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in Moldova si 12 grade la Timisoara, Oradea si Baia Mare. 

In capitala cerul va fi noros si, mai ales dimineata si seara, se va semnala ceata si vor fi conditii de burnita. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade.

Sambata innorari mai accentuate vor fi de data aceasta in vestul, centrul si nordul tarii, unde cu totul izolat vor fi conditii sa ploua slab. In restul tarii cerul va fi doar partial noros. Dimineata si seara conditiile de ceata sunt favorabile pentru zonele joase din toata tara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiuni la Miercurea Ciuc si in Moldova la Iasi si 13 grade la Drobeta Turnu Severin. 

In Bucuresti meteorologii ne promit si putin soare insa dimineata si seara conditiile de ceata sunt din nou favorabile. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade.
22 noiembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.