Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa, dar rece

Vreme frumoasa, dar rece

Astazi, in tara, vremea se va mentine usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil la deal si la munte, iar in zonele joase vor fi innorari temporare. Mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata indeosebi in Moldova, Muntenia, Dobrogea, unde pe arii restranse va persista si posibil va fi asociata izolat cu burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -9 grade.

In capitala, vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi partial noros si, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de -1...1 grad.

La munte vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de ziua precedenta. Mai ales dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata.

Sambata, in tara, vremea va fi in general frumoasa, dar usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei, unde izolat vor fi conditii de ploaie slaba sau de burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, dar si usor mai ridicate pe litoral. In zonele joase dimineata si noaptea se va semnala ceata, posibil persistenta pe arii restranse la campie.

La munte, vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va continua sa creasca usor. Pe vai si in depresuni dimineata si noaptea se va semnala ceata.

Si duminica, la munte vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni dimineata si noaptea se va semnala ceata, asociata cu totul izolat cu burnita.
16 noiembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.