Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend

Vremea in weekend

Sambata, cerul ramane mai mult noros in prima parte a zilei in sudul si in estul tarii unde sunt conditii ca izolat sa ploua slab. In zonele de campie si in depresiuni, in prima parte a zilei, va mai persista ceata formata in timpul noptii. Vantul nu va sufla mai mult de moderat, cu exceptia sud-estului si sud-vestului extrem, unde va fi mai insistent. Regimul termic va fi apropiat de cel normal, cu temperaturi maxime cuprinse intre 8 si 15 grade.

In Bucuresti, cerul ramane acoperit de nori, cel putin pana la amiaza, dar sansele de ploaie sunt foarte mici. Vantul va sufla cel mult moderat, iar temperatura maxima ajunge pana la 12..13 grade, cu 1..2 grade in plus fata de media climatologica.

In regiunile din vestul Carpatilor, norii se risipesc si se incalzeste. Dimineata va fi si ceata, dar mai tarziu apare soarele, iar dupa-amiaza se inteteste vantul. Temperaturile cresc cu aproximativ 2 grade fata de ieri, iar la amiaza sunt asteptate: 8 grade la Miercurea Ciuc, 9 la Cluj-Napoca, 10..11 grade la Brasov, Sibiu, Baia Mare si Arad si 12..13 grade la Timisoara.

In sudul tarii, vremea va fi mohorata, cu nori multi in prima parte a zilei si doar cateva raze de soare pe ici colo. Dimineata, razlet, va fi ceata, iar prin estul Munteniei s-ar putea sa cada si cativa stropi de ploaie. Vantul va fi mai activ in Oltenia, iar regimul termic se mentine la valori apriopiate de normele climatologice, cu temperaturi la amiaza in jur de 12..13 grade atat in Oltenia, cat si in Muntenia.

In Dobrogea nici urma de soare, ploaie slaba si vant mai insistent. Maximele prognozate urca pana la aproximativ 13 grade la Constanta si la Tulcea.

Nici in Moldova nu va fi mai mult soare, insa doar izolat sunt posibile ploi slabe. Maximele termice ajung la 9..10 grade la Suceava, Botosani, Piatra Neamt si Bacau, 11..12 grade la Iasi, Vaslui, Focsani si la Galati.

La munte, norii se mai risipesc. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in cursul zilei in Carpatii Meridionali si Carpatii Orientali, unde izolat mai sunt posibile precipitatii mixte. Noaptea si dimineata, pe vai si in depresiuni se va forma ceata. Vantul va fi mai intens in Muntii Banatului, iar temperaturile nu se modifica semnificativ: 4 grade la Semenic si la Sinaia, 5…6 la Predeal si Paltinis si 9 grade la Stana de Vale. Maine, vremea va fi frumoasa in mai toate masivele montane. Noaptea si dimineata vor fi din nou conditii de ceata, dar ziua va fi destul soare, iar norii vor fi putini si inofensivi. Vantul ramane mai insistent tot prin Muntii Banatului, insa temperaturile vor fi in crestere.

Duminica, vremea va fi in general insorita. Ceata va fi din nou prezenta noaptea si in prima parte a zilei in zonele de campie si in depresiuni, in special in estul tarii. Vantul va fi mai activ in jumatatea vestica a tarii, iar regimul termic ramane la valori normale, cu maxime cuprinse intre 10 grade la Miercurea Ciuc, Bacau si Suceava si 15 grade la Timisoara si la Oradea. In Bucuresti, maine va fi o zi frumoasa si calda, cu cerul mai mult senin, vant moderat si o maxima termica in jur de 14 grade la amiaza.

Luni, soarele va domina cerul intreaga zi. Norii vor fi putini, insa vor fi din nou conditii de ceata in zonele joase, in special in centrul, sudul si estul tarii si este posibil ca pe arii restranse sa fie persistenta. Vantul se mai domoleste si va sufla in general slab. Temperaturile maxime mai castiga 1..2 grade si vor fi cuprinse intre 9 grade in estul Transilvaniei, la Miercurea Ciuc si 17 grade in Campia de Vest, la Oradea si la Timisoara. In Bucuresti, luni, din nou conditii de ceata dimineata, dar ziua va fi insorita cu nori putini. Vantul abia adie, iar pana la amiaza vor fi 14 grade in termometre.
10 noiembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.