Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste usor

Vremea se raceste usor

Joi, va fi o zi frumoasa de toamna mai ales in regiunile sudice si sud-estice unde va fi mult soare. In rest, cerul va fi temporar noros in nord-vest si in zonele de munte, dar numai izolat in nordul Carpatilor Orientali, trecator se vor semnala precipitatii mixte slabe. Vantul va sufla cel mult moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.  Temperaturile maxime, vor fi de la 7...8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la 15...16 grade in vestul Olteniei. 

In Bucuresti, joi soarele va fi stapan pe cer si va incalzi aerul de la 1...3 grade dimineata pana la 13...14 grade dupa-amiaza - valori termice pentru aceasta data. 

Vineri, vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi temporar noros, dar numai prin nord, spre seara, se vor semnala ploi slabe. In nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, cu cele mai ridicate valori in sud-vest.

In Bucuresti, vineri, cerul va fi schimbator - vor fi nori pasageri, dar si momente insorite. Vantul nu va trece de moderat, iar temperatura maxima va fi de 13...14 grade.
7 noiembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.