Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca vremea intra intr-un proces de incalzire, care se va mentine pana luni, 5 noiembrie.

Potrivit meteorologilor, vremea se va mentine calda pana pe 5 noiembrie, cu medii ale temperaturilor maxime situate in jurul valorii de 15 grade. In intervalul 5 - 9 noiembrie un nou proces de racire va determina valori termice comparabile cu mediile multianuale ale perioadei respective, cu maxime termice in aer situate in jurul valorii de 8 grade Celsius. Dupa aceasta data, vremea va intra din nou intr-o usoara incalzire, fara a se inregistra, insa, temperaturi mai mari de 10 - 12 grade Celsius.

Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai mare astazi si maine si din nou dupa 5 noiembrie, dar cantitatile de apa nu vor fi insemnate.
1 noiembrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.