Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Noiembrie vine cu vreme calduta

Noiembrie vine cu vreme calduta

Miercuri in tara, desi temperatura aerului va creste usor, vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, dar in cursul noptii in regiunile sudice, estice si centrale local va fi ceata sau innorari, izolat asociate cu ploaie slaba si burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in Banat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -2 si 11 grade, mai scazute in depresiuni spre -7 grade. La Bucuresti, vremea se mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil ziua, dar in cursul noptii vor fi unele innorari si conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 12 ... 13 grade, iar cea minima de 4 ... 6 grade.

La munte, vremea se indreapta si la munte, temperaturile cresc timid, dar este inca rece pentru data din calendar. In prima parte a zilei va fi mai mult soare, apoi norii se inmultesc, iar spre seara si noaptea apar si cateva ploi trecatoare prin Carpatii Meridionali si prin Muntii Banatului. Vantul va sufla moderat, dar cu intensificari pe creste. Maximele se opresc la 4 grade la Semenic, 7 la Sinaia si 8 grade la Predeal, Paltinis si Stana de Vale.

Joi se mai incalzeste cu 4-5 grade, insa dinspre Marea Mediterana vine un nou val de ploi asociate cu vant destul de activ. Acestea vor fi prezente dimineata in sudul tarii, iar mai tarziu si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12-13 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 19-20 de grade in sud-estul tarii. In Bucuresti cer temporar noros, din cand in cand ploaie, vant insistent, dar nu mai putin de 19 grade la amiaza, cu aproximativ 4 grade peste norma climatologica.

Vineri norii si precipitatiile se mai raresc, iar vantul se domoleste treptat. La amiaza maximele termice cresc cu peste 5 grade in Oltenia si in Moldova si vor avea valori de la aproximativ 16 grade la Miercurea Ciuc si 22 la Calarasi, cu aproximativ 7 grade peste mediile climatologice. In Capitala nu este exclus sa mai cada cativa stropi de ploaie, dar spre seara norii se risipesc. Maxima zilei urca vertiginos si nu se opreste pana la 21 de grade.
31 octombrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.