Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Primii fulgi vor cadea la sfarsitul saptamanii

Primii fulgi vor cadea la sfarsitul saptamanii

Primele ninsori isi vor face simtita prezenta la sfarsitul saptamanii, cu preponderenta in Maramures, Moldova si la munte, pe fondul unor scaderi bruste de temperatura de pana la 12 grade Celsius ce se vor inregistra din 26-27 octombrie, se arata in prognoza intocmita de catre Administratia Nationala de Meteorologie pentru intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie 2012.

In Moldova, mediile termice vor fi usor mai ridicate decat valorile normale climatologice pana pe 26 octombrie, dar apoi vor scadea accentuat de la o zi la alta, pana pe 29 octombrie, cand maximele diurne vor cobori spre aproximativ 6 grade Celsius, iar minimele nocturne se vor situa in jurul a zero grade Celsius. Dupa 30-31 octombrie, vremea se va incalzi treptat, devenind normala termic in intervalul 2-5 noiembrie, cand mediile termice vor atinge circa 13 grade Celsius, ziua, si 4 grade Celsius, noaptea. Probabilitatea pentru precipitatii mixte, mai importante cantitativ si pe arii mai extinse, va fi semnificativa in intervalul 27-29 octombrie. In rest, vor fi predominant ploi, pe arii mai restranse, in general slabe cantitativ.
24 octombrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.