Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cea mai calduroasa zi de octombrie din ultimii 10 ani

Cea mai calduroasa zi de octombrie din ultimii 10 ani

Temperaturile maxime vor ajunge azi la 27 de grade Celsius in mai multe localitati, printre care Bucuresti si Galati, media pe tara fiind cea mai mare inregistrata in ultimii 10 ani pentru o zi de octombrie, anunta meteorologii.

Vreme calduroasa, cu cer senin in majoritatea regiunilor tarii, si cu maxime cu mai mult de 10 grade peste media multianuala specifica acestei perioade.

Izolat sunt posibile ploi de scurta durata, in judetele Timis si Cluj. temperaturile vor ajunge, insa, chiar si aic, la 22 - 23 de grade Celsius.

In Capitala si la Galati vor fi 27 de grade, la amiaza, iar cele mai mici temperaturi ale zilei se vor inregistra in nord-estul tarii. La Suceava, de exemplu, vor fi doar 21 de grade Celsius.

Pe litoral, la Constanta, mercurul din termometre va urca pana 24 de grade Celsius.
17 octombrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.