Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduta ziua, insa rece dimineata si seara

Vreme calduta ziua, insa rece dimineata si seara

Joi, in tara, vremea se va mentine racoroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe in sud-vestul, centrul si estul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai coborate in depresiuni. La Bucuresti vremea se va mentine racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 4 ... 6 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.

Vineri vreme frumoasa, cu destul soare, trecator nori in timpul zilei, dar nici urma de ploaie. Vantul va sufla slab, din cand in cand moderat, iar maximele termice vor avea valori cuprinse intre 13 grade in nordul Moldovei, la Suceava si 24 de grade in Lunca Dunarii, la Giurgiu. In capitala dupa o noapte rece si 5-6 grade dimineata, chiar mai putin la periferie, urmeaza o zi placuta, cu cer variabil, vant in general slab si 21 de grade la amiaza.

Sambata va fi vreme mohorata, cu nori densi si ploi intermitente in majoritatea regiunilor incepand cu regiunile vestice. Soarele nu va lipsi cu desavarsire, insa isi face loc doar trecator. Chiar si in lipsa soarelui regimul termic nu se modifica semnificativ. Maximele vor fi cuprinse intre 11-12 grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei si 22 de grade in sud-est, la Calarasi. In Bucuresti cer mai mult noros, trecator ploaie, dar la amiaza se aduna totusi in jur de 20 de grade in termometre.
11 octombrie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.