Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend

Vremea in weekend

Sambata, in tara, vremea va fi in continuare frumoasa si se va mentine calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi senin, iar vantul va avea unele intensificari pe crestele montane inalte si va sufla in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in depresiuni si 29 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai scazute spre 0...1 grad in estul Transilvaniei. La Bucuresti vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.

Duminica, un front atmosferic rece isi va face intrarea prin nord-vestul tarii, iar pana luni dimineata va traversa intreaga tara. Drept urmare, vremea va intra intr-un proces de racire, care se va resimti in regiunile vestice, nord-vestice si nordice, unde vor fi nori si local va ploua. In restul tarii, norii si ploile ajung abia dupa lasarea serii, iar pana atunci va fi o zi insorita si calda. In aceste conditii, temperaturile maxime vor fi de la 16 grade in Bucovina pana la 29...30 de grade in Lunca Dunarii. Duminica, in Bucuresti, va fi o zi la fel de calda si la fel de frumoasa. Soarele va straluci in voie, insa spre seara, norii vor acoperi cerul si va incepe sa ploua. Vantul se va inteti, iar maxima va ajunge la 28 de grade.
5 octombrie 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.