Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa spre finalul saptamanii

Vreme frumoasa spre finalul saptamanii

Joi, in tara, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, exceptand jumatatea de est a tarii, unde indeosebi ziua vor fi innorari temporare si pe arii restranse ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat, dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, vremea se mentine usor mai calda decat in mod obisnuit. Indeosebi ziua, cerul va prezenta innorari si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 24 ... 25 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

Vineri, va fi mai cald decat in mod obisnuit pentru aceasta data si va fi in general frumos. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si nord-vestice, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat, in orele diminetii, in zonele joase vor fi conditii de ceata.  

3 octombrie 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.