Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine frumoasa

Vremea se mentine frumoasa

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai scazute in depresiuni pana la 5 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Joi, va fi o zi de vara desi se apropie sfarsitul lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla cel mult moderat in regiunile vestice si la munte. Va fi cald chiar si in depresiunile intramontane, unde la amiaza temperatura ajunge la 25 de grade. In acelasi timp in Lunca Dunarii maximele ajung la 33 de grade. In Bucuresti, joi, vreme tot calda cu cer variabil si vant slab. Temperatura maxima va fi in jur de 31 de grade, cu 7..8 grade peste media climatologica.
25 septembrie 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.