Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prima rabufnire a toamnei

Prima rabufnire a toamnei

Meteorologii au avertizat ca astazi si vineri temperaturile vor scadea de la 27-28 de grade Celsius la 13-14 grade Celsius si in toate judetele tarii va ploua si va bate vantul. "Temperatura aerului va marca o scadere accentuata, in cursul zilei de joi in vestul, centrul si nordul tarii, iar vineri si in restul teritoriului, vremea devenind rece pentru aceasta perioada din an. Racirea va fi asociata cu intensificari ale vantului si ploi temporare", se arata in informarea transmisa ieri de Administratia Nationala de Meteorologie. 

Meteorologii au facut o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 18 septembrie - 1 octombrie. Potrivit acestei estimari, in Moldova, pe 21 septembrie temperaturile maxime vor cobori, in medie, spre 16 grade Celsius, iar minimele se vor apropia de 7 grade Celsius. In urmatoarele zile, un nou proces de incalzire va determina cresterea temperaturilor, pana la medii de aproximativ 26 de grade Celsius ziua si 13 grade in timpul noptii. Din dupa-amiaza zilei de 20 septembrie si pana in seara zilei urmatoare va ploua, iar cantitatile de apa vor fi sub 10 litri pe metru patrat.
20 septembrie 2012, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.