Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa

Astazi cerul va fi variabil, cu unele innorari in timpul zilei, cand pe arii restranse, indeosebi la munte si in regiunile estice va ploua slab. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade Celsius, iar cele minime intre 10 si 18 grade Celsius, mai scazute in depresiuni. In Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul in general slab. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 27 de grade Celsius, iar cele minime vor fi de 13-15 grade Celsius.

Miercuri, in tara vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe in nord si in zona de munte. Spre seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in regiunile vestice si nord-vestice, unde vor fi averse, insotite si de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Joi vremea va fi in general instabila. In vestul, centrul si nordul tarii vor fi innorari, averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. In restul teritoriului cerul varibil in prima parte a zilei se va innora treptat si spre seara ajung si aici fenomenele de instabilitate. Temperaturile maxime vor marca o scadere indeosebi in jumatatea nord-vestica a teritoriului si se vor incadra de la 16-17 grade in nordvest in Baia Mare si Cluj Napoca pana in jur de 28 de grade in regiunile sud-estice la Calarasi, Buzau. In Bucuresti ziua incepe cu vreme buna dar treptat cerul se va innora si spre seara vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...27 de grade.
18 septembrie 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.