Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo in intervalul 4-6 septembrie 2012

Prognoza meteo in intervalul 4-6 septembrie 2012

Astazi (marti), cerul va fi variabil in regiunile nordice si mai mult senin in restul tarii, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 34 de grade Celsius, iar cele minime intre 10 si 20 de grade Celsius, usor mai scazute in depresiuni, in jur de 4 grade Celsius. Si in Capitala ne vom bucura de o vreme calda si frumoasa, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade Celsius, iar cea minima va fi de 13 -15 grade Celsius.

Miercuri, vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat in mod normal in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil in regiunile vestice si nordice, unde izolat si trecator, mai ales la munte, va ploua slab. In restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 34 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, mai scazute in depresiuni, pana la 5...6 grade.

Si joi vremea se va mentine calda. In nordvestul si nordul tarii, cerul va prezenta innorari temporare si local se vor semnala averse insotite de descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil mai mult senin. Vantul va prinde putere in jumatatea de nord a tarii. Temperaturile maxime, in usoara scadere fata de miercuri in nord si nord-vest, se vor incadra intre 25 de grade la Suceava si 33 de grade la Drobeta Turnu Severin. In Capitala vremea va fi in continuare frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimnineata 15-16 grade si maxima zilei de 31...32 de grade.
4 septembrie 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.