Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vom avea un weekend frumos!

Vom avea un weekend frumos!

Vineri, in tara, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si estul tarii, precum si in zona Carpatilor Orientali, unde izolat, mai ales dupa-amiaza, vor fi ploi slabe de scurta durata si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 33 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 7...8 grade in depresiuni si 19...20 de grade pe litoral.

La Bucuresti vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.

Si la mare vremea va fi in general frumoasa, normala termic. Cerul va fi variabil. Izolat, vor fi conditii pentru averse slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.

Sambata, vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin in regiunile sud-vestice, dar cu innorari temporare in est si la munte, unde mai ales dupa-amiaza izolat vor cadea ploi slabe de scurta durata. Temperaturile maxime se vor mentine in preajma normelor climatologice - valori de la 23-24 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 32-33 de grade in sudul Olteniei.

In Capitala zi frumoasa si normala din punct de vedere termic. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade.

Duminica o zi insorita in toate regiunile tarii, dar numai la munte sunt conditii pentru ploi slabe. Temperaturile maxime comparabile cu cele de sambata se vor incadra intre 24 si 32 de grade. In Bucuresti o dimineata de duminica cu 15-17 grade in termometre si o zi insorita si agreabila termic, numai buna pentru petrecut timpul in aer liber. O maxima ca si sambata de 29-30 de grade.
17 august 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.