Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile

Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile

In Maramures, nordul Transilvaniei si al Moldovei si in zona Carpatilor Orientali, astazi, cerul va fi temporar noros si local vor fi averse si, posibil, descarcari electrice. In restul tarii, cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va prezenta intensificari la munte si trecator si in celelalte regiuni. Doar in regiunile nordice vor mai fi maxime sub 20 de grade, pana la 15..16 grade, in timp ce in sudul tarii ziua va fi vreme de vara cu maxime de 31 de grade in Lunca Dunarii.

In Bucuresti, o zi frumoasa. Soarele va ridica repede temperatura pana la 29 de grade la amiaza.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi racoroasa in special dimineata si noaptea. Cerul va avea innorari in zona Carpatilor Orientali, unde local vor fi averse si posibil descarcari electrice. in restul zonei montane, cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi slabe. Vantul va prezenta intensificari mai ales pe creste, iar temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

Vremea la mare

La mare, vremea va fi in general frumoasa si normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla cel mult moderat, iar maximele vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.

Vremea pe regiuni

Vreme racoroasa in Maramures si nordul Transilvaniei unde maximele sunt de 17 grade la Baia Mare, 19 la Bistrita si 21 la Cluj. In aceste zone,vor fi innorari temporare si local averse si descarcari electrice. In restul regiunilor intracarpatice vremea este in general frumoasa si temperatura urca la amiaza pana la 27 de grade la Timisoara,  26 la Alba Iulia, 24 la Sibiu.

In sud, temperatura creste usor. in afara de dimineata care va fi racoroasa, ziua va fi placuta cu maxime de la 28 la 30 de grade, chiar 31 in Lunca Dunarii si cu mult soare.

In Dobrogea, vremea este frumoasa si regimul termic placut. La amiaza vor fi 28 de grade la Tulcea si Constanta si 29 la Cernavoda.

Racoare si in jumatatea de nord a  Moldovei cu innorari temporare si local averse, descarcari electrice si maxime modeste: 15 grade la Suceava, 20..21 la Iasi. in partea de sud a Moldovei, vremea se mentine frumoasa cu valori termice la amiaza in jur de 28 de grade la Focsani si Galati.

Prognoza meteo pentru miercuri
 
Bucuresti:

In Bucuresti, maine,  vremea va fi frumoasa. Dimineata tot racoroasa, cu 14..15 grade dar se va incalzi repede, pana la amiaza se aduna 28..29 de grade.
 
In tara:

Vremea se va mentine racoroasa dimineata. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul, centrul si nord-estul tarii unde pe arii restranse va ploua slab. Temperaturile maxime se vor situa intre 19...20 de grade in depresiunile transilvane, in nordul Moldovei  si in Maramures si 31 de grade in Lunca Dunarii la Giurgiu.

Prognoza meteo pentru joi
 
Bucuresti:

In Bucuresti, joi, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, temporar noros dupa-amiaza, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla cel mult moderat, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade.

In tara:

Joi, cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si estul tarii, precum si la munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 de grade la Suceava si Miercurea Ciuc si 31 de grade la Drobeta Turnu Severin.
14 august 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.