Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea luni si marti?

Cum va fi vremea luni si marti?

Vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data. In cursul zilei vor fi innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale si vor cadea averse, posibil insotite de descarcari electrice, local in nord si la munte si pe arii restranse in est.

In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade in zonele depresionare si 29 de grade in Lunca Dunarii.

In Bucuresti temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.

Marti, vremea va fi in general frumoasa si normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si in zona Carpatilor Orientali, unde local vor fi averse si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa intre 18 grade in nordul Moldovei si 30 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime de la 5...6 grade in depresiuni pana la 18...19 grade pe litoral.
13 august 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.