Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Predictiile specialistilor NASA: Romania va deveni o tara exotica, cu 2 anotimpuri

Predictiile specialistilor NASA: Romania va deveni o tara exotica, cu 2 anotimpuri

Conform specialistilor NASA, in mai putin de un secol, Romania va deveni o tara exotica, va avea doar doua anotimpuri si numarul animalelor salbatice va fi redus. 

"Marea incalzire" va lovi Europa, ceea ce va aduce urmari serioase asupra Romaniei, care va avea doar doua anotimpuri: vara si foarte-vara.

Datorita acestei clime, urmarile nu vor intarzia sa apara. Asadar, peste aproximativ 90 de ani, Romania nu va mai avea animale salbatice precum ursii, care vor disparea treptat. De asemenea mai multe insecte si specii de pasari nu vor face fata acestor temperaturi si vor disparea, fiind inlocuite de altele care rezista in acest climat.

Avand in vedere schimbarile serioase asupra climei, vom putea planta cu incredere palmieri sau cocotieri. Si solul Romaniei se va adapta acestor temperaturi ridicate, transformand treptat gazonul in nisip.
 
Din pacate, mai ales pentru cei mici, vom ramane fara anotimpul iarna, iar Mos Craciun va fi nevoit sa-si adapteze tinuta.

Specialistii romani, cat si cei britanici contrazic afirmatiile specialistilor NASA, afirmand ca ne asteapta o mini-era glaciara. 
10 august 2012, Sursa: NASA
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.