Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Astazi, in Romania e mai cald decat in desertul Sahara. De maine se schimba situatia

Astazi, in Romania e mai cald decat in desertul Sahara. De maine se schimba situatia

E cod portocaliu si astazi e asteptata o temperatura maxima de 42° C. E mai cald decat in desertul Sahara, unde vor fi "doar" 38° C. Singura veste buna e ca, de maine, temperaturile vor scadea.

In Capitala Egiptului, Cairo (Orasul faraonilor) e asteptata astazi o maxima de 38° C.
 
In Bucuresti si in majoritatea regiunilor din tara, vor fi… 42° C. Indicele temperatura-umiditate va depasi pragul critic de 80.
 
Singura veste buna e ca, de maine, aerul va fi mai respirabil. “De maine, temperatura o sa scada in toata tara. Cel mai cald va fi in sud, 36° C. Weekendul va fi unul cu vreme foarte frumoasa, sunt asteptate maxime de 31° C pentru vineri, sambata si duminica. azi va fi cel mai greu.”, a explicat meteorologul de serviciu de la Administratia Nationala de Meteorologie.
7 august 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.