Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Starea vremii pentru joi si vineri: vreme caniculara - local. Ploi si descarcari electrice pe arii restranse

Starea vremii pentru joi si vineri: vreme caniculara - local. Ploi si descarcari electrice pe arii restranse

In decursul zilei de joi, vremea va deveni calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in sudul si in estul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice in zona de munte si in Dobrogea. In restul teritoriului ploile vor fi posibile doar cu totul izolat.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 36 de grade,  iar cele minime in general intre 14 si 22 de grade.

In Bucuresti, vremea va deveni caniculara dupa-amiaza, cand temperatura aerului va atinge 35...36 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 19 ...21 de grade.

Vineri, vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza pe arii restranse, cu precadere la campie. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi slabe si descarcari electrice, mai ales in zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 30 si 36 de grade, iar cele minime vor fi de la 9...10 grade in depresiuni pana la 24...25 de grade in delta.
2 august 2012, Sursa: Mediafax
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.