Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Urmeaza un weekend fierbinte

Urmeaza un weekend fierbinte

Vineri, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, izolat caniculara dupa-amiaza in sudul Olteniei si al Munteniei. Indicele temperatura-umezeala va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic local in sudul teritoriului.Cerul va fi variabil, cu unele innorari in partea a doua a zilei. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii restranse in zonele montane si in sud-est si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade.

Sambata vremea va fi calduroasa, devenind caniculara in sudul, estul si sud-vestul tarii, unde disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi variabil si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, dupa-amiaza pe arii restranse in zona de munte, iar noaptea in nord-vest. In restul teritoriului astfel de fenomene vor fi posibile doar cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 37 de grade, mai ridicate in sud, iar cele minime, in general, intre 14 si 24 de grade. 

La mare remea se mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 …32 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.

La munte cerul va fi variabil si pe arii restranse, dupa-amiaza, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Valorile termice vor fi in crestere usoara in special in masivele Carpatilor Meridionali si in Muntii Banatului.

Duminica la munte vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in Carpatii Orientali si pe arii mai restranse in rest. Vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va continua sa creasca usor. Si la mare vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 32 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.
13 iulie 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.