Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / E vremea reducerilor estivale!

E vremea reducerilor estivale!

Arhipelago anunta reduceri de 10% la toate contractele de publicitate incheiate in lunile iulie si august.

Cu totii putem observa cum Internetul a devenit o unealta utila si eficienta de comunicare. Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, echipa Arhipelago rasplateste cu reduceri de 10% fiecare contract incheiat in perioada estivala.

Pe toata perioada campaniilor de promovare clientii se pot bucura de o serie de beneficii, precum: transmiterea informatiilor unui public targetat, asistenta tehnica in privinta materialelor ce urmeaza sa fie publicate, rapoarte privind rezultatele obtinute pe parcursul campaniei, facilitarea comunicarii cu publicul tinta, prioritate la prelungirea campaniilor pe spatiul contractat, cresterea increderii in fata potentialului public tinta vizat.

Printre formele de promovare online pe care Arhipelago le pune la dispozitie se numara bannere, campanii de branding, advertoriale, newslettere dedicate.

Data limita pana la care pot fi accesate aceste reduceri este 31 august 2012.

Reteaua Arhipelago, cu o vechime de peste 12 ani in in promovarea afacerilor din Romania, vine sa ofere publicului larg acces la informatii relevante prin utilizarea eficienta a mediului online. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national si international.

Va invit sa ne transmiteti eventuale propuneri, sugestii astfel incat sa putem dezvolta impreuna un pachet de promovare mulat pe bugetul, nevoile dumneavoastra si ale colaboratorilor/clientilor companiei.

Mai multe detalii despre forme de promovare si ofertele financiare le puteti obtine de la persoana de contact:

Andreea HOLBAN
Marketing&Sales Manager Arhipelago
email: [email protected]
mobile: (+4) 0722 75 41 09

11 iulie 2012
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.