Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Urmeaza 2 zile caniculare

Urmeaza 2 zile caniculare

In majoritatea regiunilor urmeaza o noua zi torida de iulie, in care termometrele vor indica la umbra intre 29 si 38 de grade. Aceste temperaturi ridicate impreuna cu umiditatea din aer vor face ca disconfortul termic sa fie accentuat in special in zonele de campie si de deal. Soarele va dogori cat e ziua de lunga si doar spre dupa-amiaza unele innorari si cateva ploi slabe de scurta durata vor fi izolat la munte si posibil in regiunile sud-estice.

Joi vremea se va menţine caniculara dupa-amiaza in cea mai mare parte a ţarii, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil si in a doua parte a zilei si noaptea vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, local in zona de munte si in sud-estul teritoriului si cu totul izolat in rest. Vor fi condiţii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra de la 29...30 de grade pe litoral pana la 38...39 de grade in Banat, Crisana si vestul Olteniei. Valorile minime se vor incadra intre 16 si 26 de grade, mai scazute in depresiuni.
4 iulie 2012, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.