Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum ne putem apara impotriva influentei pe care vremea o are asupra dispozitiei noastre?

Cum ne putem apara impotriva influentei pe care vremea o are asupra dispozitiei noastre?

Influenta pe care o are vremea asupra starii noastre de dispozitie a fost de multe ori dovedita. In anii in care vara pare ca nu vrea sa soseasca, ce trebuie facut pentru a ne pastra moralul la cote inalte?

Vremea ne influenteaza dispozitia
Potrivit site-ului publicatiei Le Figaro, citat de Mediafax, pentru cei mai multi dintre locuitorii tarilor din Europa de Vest moralul se afla la cote foarte joase: de mai multe saptamâni, cerul este acoperit de nori opaci, ploile torentiale şi furtunile amenintatoare se succed fara incetare, alcatuind tabloul "unei luni de iunie triste, dupa o luna mai deplorabila", dupa cum afirma o sursa.

Agasarea, frustrarea şi furia apar frecvent in conversatiile oamenilor, alaturi de o teama care se infiltreaza tot mai mult in conştiinta oamenilor, in conditiile in care "incalzirea globala" a planetei reprezinta un subiect evocat in fiecare zi in mass-media. Cum poti sa scapi de acest spleen generalizat?
 
2 iulie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.