Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru weekend

Vineri

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru mijlocul lunii iunie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul si nord-estul tarii, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 30 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, mai scazute in depresiuni, spre 5...6 grade. La Bucuresti vremea va fi frumoasa, cu cer variabil la senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

Sambata

Sambata vreme predominant insorita. Temperatura creste, depasind valorile medii climatologice ale mijlocului lunii iunie in toata tara. 25 de grade la Suceava 25, iar in Campia de Vest si in Campia Romana trec de 30, 31 de grade la Drobeta Turnu Severin, Craiova, Alexandria. In Capitala, soare toata ziua, 16 grade si 30 grade la amiaza.

Duminica

Duminica tot soarele este cel care da nota zilei si in a doua zi de weekend. Maximele cresc depasind 30 de grade in aproape toata tara. Sub 30 de grade, doar in nordul Moldovei, in depresiunile transilvane si pe litoral: 27 la Suceava, 28 Brasov, Miercurea Ciuc si Constanta. Si in Bucuresti vremea continua sa se incalzeasca dimineata 17 grade si la amiaza 31. 

La munte vremea va fi usor instabila. Cerul va prezenta unele innorari si pe arii restranse, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales pe parcursul zilei. Valorile termice vor fi comparabile cu cele de ieri. In weekend va fi chiar mai frumos. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura este in crestere de la o zi la alta.

La mare vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin dupa amiaza si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade. Temperatura apei marii va fi de 20...21 de grade. In weekend vremea se mentine frumoasa si calda. Maximele, intre 25 si 28 de grade, depasesc valorile normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult senin. Temperatura apei marii ramane in jur de 20 de grade.
14 iunie 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.