Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru weekend

Astazi vremea se mai incalzeste, desi norii vor acoperi din cand in cand cerul in majoritatea regiunilor. Nu vor lipsi aversele si descarcarile electrice, insa cu caracter local in nordul, centrul si estul tarii si doar izolat in restul teritoriului. Cantitati de apa de peste 15 l/mp mai sunt posibile doar in zona montana. Maximele termice ale zilei vor fi cuprinse intre 19 si 28 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul tarii.

Duminica vremea se va mentine usor instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate in timpul zilei si va fi variabil, noaptea. Local in regiunile intracarpatice si in zona de munte si izolat in rest, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor marca o crestere fata de ziua precedenta si vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 10 si 20 grade.
2 iunie 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.