Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Guvernul aloca ajutoare de maximum 7.500 euro pentru agricultorii afectati de ninsorile din ianuarie-februarie

Guvernul aloca ajutoare de maximum 7.500 euro pentru agricultorii afectati de ninsorile din ianuarie-februarie

Guvernul acorda ajutoare de stat de pana la 7.500 de euro pentru fiecare agricultor afectat de ninsorile masive din ianuarie-februarie, potrivit unei hotarari adoptate in sedinta de miercuri, transmite Agerpres.

Potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, cuantumul total disponibil pentru acest ajutor este de 1,93 de milioane de euro.

Ajutoarele se vor acorda pe baza cererilor depuse de agricultorii afectati, pana pe 29 iunie, din evaluarile ministerului 2.950 de agricultori, proprietari de solarii si sere urmand sa primeasca sprijin.

Conform datelor de la minister, aproximativ 5.400 de hectare au fost distruse de intemperii, cele mai multe in judetele Vaslui si Neamt.
31 mai 2012, Sursa: Hotnews
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.