Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste usor

Vremea se incalzeste usor

IN TARA (miercuri): Vremea se va incalzi usor, dar se va mentine in general instabila. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi in cursul zilei, vor mai fi averse, insotite si de descarcari electrice, in nordul, centrul, estul tarii si zona de munte si pe arii restranse in rest. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 15 grade.

LA BUCURESTI (miercuri): Vremea se va incalzi si va fi usor instabila, cu cerul temporar noros. Vor fi ploi slabe, de scurta durata, posibil insotite de
descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.

IN TARA (joi): Ziua debuteaza cu cer variabil, insa mai tarziu norii acopera cerul in jumatatea de sud-est a tarii, unde local mai cad averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade la Miercurea Ciuc si la Suceava si 27 la Drobeta Turnu Severin.

LA BUCURESTI (joi): In Bucuresti putin soare, cer temporar noros, putina ploaie dupa amiaza si in jur de 24 de grade in termometre.

IN TARA (vineri): Vreme asemanatoare si vineri, insa de acesta data, aversele vor fi mai frecvente in jumatatea vestica si la munte, in timp ce in celelalte regiuni vor fi mai rare. Maximele vor fi cuprinse intre 20-22 de grade in estul Transilvaniei si 26 de grade in sudul tarii si in Campia de Vest.

LA BUCURESTI (vineri): Vreme usor instabila in Bucuresti, mai mult soare dimineata si trecator ploi dupa amiaza si spre seara, dar destul de cald, in jur de 25 de grade.
30 mai 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.