Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine instabila

Vremea se mentine instabila

Miercuri vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului in majoritatea zonelor. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp, in special in zonele montane si submontane si in Moldova. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua anterioara, vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade. Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 17 grade.

Joi, vremea se mentine ploioasa, in special in regiunile extracarpatice si la munte, unde aversele, descarcarile electrice si intensificarile de vant se vor manifesta pe arii extinse. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse, mai ales dupa-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade la Giurgiu, Buzau si Constanta si 27 de grade in vest, la Timisoara. Vremea va fi instabila si racoroasa si in Bucuresti joi. Ploi, descarcari electrice si vant si o temperatura de cel mult 20...21 de grade.
22 mai 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.