Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine rece

Vremea se mentine rece

Miercuri vremea va fi racoroasa si se va mentine in general instabila, cu innorari si ploi in cea mai mare parte a tarii. Vor fi mai ales averse, insotite pe arii restranse de fenomene electrice. Local cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in majoritatea zonelor. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 22 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila si racoroasa. Cerul va avea innorari, temporar va ploua, iar vantul va sufla moderat. Temperatura minima va fi de 12...13 grade. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade.

Si joi vremea va fi racoroasa, chiar rece pentru aceasta perioada in regiunile intracarpatice. Cerul va fi temporar noros. Va ploua, ziua, in nord, centru si pe arii restranse in rest, iar in a doua parte a intervalului, mai ales in regiunile sudice, unde local cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Se mai pot semnala descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. In nordul Carpatilor Orientali vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, usor mai ridicate in sud-est, iar cele minime intre 4 si 14 grade.
15 mai 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.