Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / 2 zile de frig si ploi

2 zile de frig si ploi

Vremea se va raci accentuat in toata tara, in intervalul 13-15 mai, iar valorile termice vor scadea chiar si cu 12-15 grade de la o zi la alta in unele zone, potrivit unei estimari privind evolutia valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 11-25 mai, realizata de Administratia Nationala de Meteorologie.
 
Apoi vremea se va incalzi treptat, redevenind normala din punct de vedere termic dupa data de 20 mai. In zona Moldovei, in intervalul 15-19 mai, va avea loc un proces de incalzire treptata, iar in ultima parte a intervalului de prognoza temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului.
 
Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor - mai ales averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului - va fi mai mare in jurul datei de 13 mai si, din nou, dupa 21 mai. In restul intervalului de prognoza, ploile vor fi putine si, in general, slabe cantitativ.
12 mai 2012, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.